HomeHandgemaakte keukens

Handgemaakte keukens

Bent u op zoek naar een exclusieve keuken? Wilt u graag een landelijke handgeschilderde keuken? Heeft u speciale wensen qua indeling, werkhoogte of wilt u echt elke hoekje benut hebben? Dan is een handgemaakte keuken wellicht de beste optie voor u. Bensdorp Interieurbouw heeft zeer veel ervaring in het maken van handgemaakte keukens. Een handemaakte keuken is zeer solide en duurzaam.

Veel gebruikte materialen bij handgemaakte keukens?

Bij het maken van een handgemaakte keuken, ook wel maatwerk keuken genoemd, maken wij veel gebruik van MDF. Dit is maatvast en goed te verwerken in elke gewenste afwerking. Een handgemaakte keuken kan naar elke stijl afgewerkt worden, van landelijk tot zeer modern.

Het aanrechtblad van uw handgemaakte keuken

Behalve de keukenkasten verzorgen wij uiteraard ook het aanrechtblad van uw handgemaakte keuken. De mogelijkheden hierbij zijn eindeloos, o.a.: ter plaatste gestorte betonnen aanrechtbladen, massief houten aanrechtbladen en natuurlijk de traditionele granieten aanrechtbladen.

Enkele voorbeelden van handgemaakte keukens

Interesse in een handgemaakte keuken?

Bent u geïnteresseerd in het laten maken van een handgemaakte keuken? Dan komen wij graag bij u langs om de situatie te bekijken en de mogelijkheden te bespreken. Het maken van een vrijblijvende offerte voor een handgemaakte keuken is, na het bespreken van uw wensen, vanzelfsprekend.

Offerte voor een handgemaakte keuken

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op om de wensen ter plaatse te bespreken.

Heeft u vragen over onze diensten of producten?
Neem direct contact op
© 2023 Bensdorp Interieurbouw