HomeMaatwerk keukens

Maatwerk keukens

Bent u op zoek naar een exclusieve keuken? Wilt u graag een handgemaakte  keuken die aansluit bij de door u gewenste uitstraling? Heeft u speciale wensen qua indeling, werkhoogte of wilt u echt elke hoekje benut hebben? Dan is een maatwerk keuken wellicht de beste optie voor u. Bensdorp Interieurbouw heeft veel ervaring in het maken van maatwerk keukens. 

Veel gebruikte materialen bij maatwerk keukens?

Bij het maken van een maatwerk keuken, ook wel handgemaakte keuken genoemd, maak ik veel gebruik van watervast MDF. Dit is maatvast en goed te verwerken in elke gewenste afwerking. Een maatwerk keuken kan naar elke stijl afgewerkt worden, van landelijk tot zeer modern.

Het aanrechtblad van uw maatwerk keuken

Behalve de keukenkasten verzorg ik uiteraard ook het aanrechtblad van uw maatwerk keuken. De mogelijkheden hierbij zijn eindeloos, o.a. door mijzelf vervaardigde massief houten aanrechtblad of het blad wordt ingemeten en geplaatst door een externe partij.

Enkele voorbeelden van op maat gemaakte keukens

Interesse in een maatwerk keuken?

Bent u geïnteresseerd in het laten maken van een maatwerk keuken? Dan kom ik  graag bij u langs om de situatie te bekijken en uw wensen te bespreken waarna ik een offerte maak.

Offerte voor een maatwerk keuken

Vul ons contactformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact op om de wensen ter plaatse te bespreken.

Heeft u vragen over onze diensten of producten?
Neem direct contact op
© 2023 Bensdorp Interieurbouw